Поради щодо вибору джинсів для дівчаток

З усього різноманіття дитячого одягу можна окремо виділити універсальні товари – джинси, які підходять абсолютно всім. Усі люблять носити стильні штани і дорослі, і діти, а мами люблять їх ще й за легкість в обробці.

Незважаючи на величезний вибір джинсових виробів, буває не просто підібрати своїй дитині якісну та стильну річ. Особливо це стосується дівчаток.

Вибираючи вироби для малюків, варто звернути увагу на крій, не повинно бути грубих швів та бажано наявність гумки на талії. Вона значно спростить носіння таких штанців: для малюків пояс не найкращий аксесуар, він постійно сповзатиме і не зможе щільно зафіксувати штани на талії дитини. Крім того, врахуйте, що штанці повинні бути з м’якої тканини найвищої якості.

Досвідчені батьки радять купувати дитячі джинси для дівчаток відомих марок – це допоможе уникнути небезпечних та невдалих покупок. Наприклад, на сайті moxie.ua представлені джинсові вироби від відомих брендів: Roberto Cavalli, Philipp Plein, Armani Jeans, SixOne, Armani.

Вироби виконані зі 100% бавовни, що говорить про їхню безпеку, до того ж ідеально лягають по фігурі. Сині, блакитні, сірі, коричневі, з незвичайним дизайном для будь-якого віку та за акційною ціною! У Moxie представлені модні лінійки 310 брендів. До джинсів можна підібрати інші дитячі речі, наприклад, блузки, туніки, кофти та гольфи, толстовки та джемпера.

Вибираючи джинси, перевіряйте міцність фурнітури: блискавки, застібки та заклепки. Все має легко застібатися і розстібатися.

Варто звернути увагу на посадку джинсів: для повненьких дівчаток вибирайте вироби з високою посадкою, для худеньких – прямого крою із заниженою талією.

Джинси не повинні висіти на колінах і ззаду – штани не повинні заважати руху дитини і вибирати їх потрібно відповідно до сезону. Утеплені моделі стануть чудовими рішенням для прогулянок, походу в гості в холодну пору року. Легкі моделі будуть незамінними влітку.

Дівчинка з раннього віку повинна вчитися правильно вибирати одяг. Речі повинні її прикрашати і носити їх вона має із задоволенням. Тому не варто нехтувати думкою дівчинки-підлітка, а спробуйте знайти модель, яка влаштує вас обох.

Мода змінюється, і щороку популярні бренди випускають нові моделі джинсів, які носять із задоволенням і малюки, і моделі, що підростають.