5 вправ, які допоможуть позбавитися целюліту

Кім Кардаш’ян розповіла, які вправи допомагають їй позбутися целюліту. Спойлер: тренування включає лише п’ять вправ, які легко повторити вдома.

1
Ляжте на лаву обличчям донизу, розмістіть стегна на краю лави, а руками візьміться за передню частину. Затиснувши гантелі між ногами, підніміть ноги до сідниць, потім опустіть їх. Зробіть 4 підходи до 15 повторень.

2
Встаньте прямо, ноги на ширині плечей. Зігніть ноги в колінах і повільно присідайте. Опустіться до щиколоток, потім поверніться у вихідне положення. 4 підходи з 20 повторень.

3
Ляжте спиною на лаву і зігніть коліна під кутом 90 градусів. В кожну руку візьміть гантелі та тримайте їх на рівні стегон. Опустіть ноги, а потім поверніться у вихідне положення. 4 підходи з 12 повторень.

4
Ляжте на спину, зігніть коліна під кутом 90 градусів і поставте п’яти на лаву. Піднімайте та опускайте сідниці, тримаючи коліна разом. 4 підходи з 20 повторень.

5
Встаньте рачки і підніміть ногу, зігнувши її в коліні. Піднімайте ногу до паралелі із підлогою. 4 підходи по 30 повторень, чергуючи ноги.